Το Καρύδι ονομάζεται η παραλία που βρίσκεται ανατολικά της Βουρβουρούς λίγα μόλις μέτρα από τη παραλία της. Ίσως ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του δευτέρου ποδιού. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως το πολύτιμο διαμάντι στο στέμμα της Σιθωνίας! Είναι μια επίσης εξωτική παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και λευκή άμμο. Το παράδοξο σε αυτό το σημείο του κόλπου είναι πως τα βράχια είναι άσπρα και συνθέτουν ένα τοπίο βγαλμένο από ταινία. Τα νερά του κόλπου είναι πεντακάθαρα και κατάλληλα για κολύμπι μικρών παιδιών και ενηλίκων.

Μπορείς να επισκεφθείς το Καρύδι οδικώς αλλά και με σκάφος. Σου συστήνουμε να το δεις νωρίς το πρωϊ καθώς ο χώρος της παραλίας είναι περιορισμένος και λόγω του αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και της δημοφιλίας του συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες με αποτέλεσμα να μην μπορείς πάντα να βρεις χώρο για χαλάρωση και κολύμπι.

Τα νερά είναι ρηχά και ζεστά κατάλληλα για να περπατήσεις μέσα στο νερό για πολλά μέτρα από την ακτή και να κολυμπήσεις σε μακρινή απόσταση από αυτήν.

Ενοικίαση σκάφους στο Καρύδι

Στη διπλανή παραλία από το Καρύδι μπορείς να νοικιάσεις το σκάφος που σου αρέσει από την εταιρία μας. Το Sirena Boat είναι στη Βουρβουρού, λίγα λεπτά μόλις από το Καρύδι, για να σε εξυπηρετήσει στην ενοικίαση σκάφους με σκοπό να το επισκεφθείς. Τις εποχές υψηλής ζήτησης η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο. Επικοινώνησε μαζί μας για να ολοκληρώσεις την κράτησή σου.

Ενοικίαση σκάφους - Επικοινωνία Sirena Boat